Hvor hurtigt ankommer min gaming computer?

Da alle vores computere kan skræddersyes, bliver de først produceret når computeren er bestilt. Derfor skal der tillægges en produktionstid, som typisk er på 1-4 hverdage. I ekstra travle perioder, eller i ferier, kan der dog forekomme længere produktionstid. Produktionstiden vil altid fremgå for hver computer.
Vores resterende produkter, har en leveringstid på 1-2 hverdage, såfremt de er på lager.

Hvordan returnerer jeg et produkt?

Send en besked til kontakt@dangaming.dk, hvori du skriver, hvilke produkter du ønsker at returnere samt dit ordrenummer. Herefter sender vi en returlabel, som du bare skal fastsætte på pakken.
Når det er gjort, sender du produktet til vores adresse, hvorefter pengene vil blive returneret når produktet er ankommet til vores adresse.
OBS: Hvis du skal returnere en computer, er det vigtigt at den er forsvarligt indpakket, da du selv bære risikoen for fragtskader under returnering. Vi anbefaler at du benyttet tilsvarende indpakning, som computeren blev levet med.

Min computer er gået i stykker, hvordan bruger jeg min garanti?

Send en mail til kontakt@dangaming.dk, hvori du beskriver problemet, samt opgiver dit ordrenummer. Herefter taget vi kontakt til jer, hvorefter vi finder en løsning sammen. I nogle tilfælde vil i hurtigt selv kunne fikse problemet, med vejledning fra os. I andre tilfælde vil det være nødvendigt at sende computeren til vores adresse, hvorefter en tekniker vil reparere eller udskifte den defekte del.

Hvad sker der hvis jeg ikke køber Windows med?

Vi installerer Windows på alle vores computere, for at stressteste komponenterne, før vi sender den til kunden. Derfor vil din computer altid komme med Windows installeret.
Hvis du ikke tilvælger en Windows licens, vil du dog opleve begrænset funktionalitet i styresystemet, samt have et ”vandmærke”, som ikke kan fjernes, i højre hjørne af skærmen. Dette kan kun fjernes ved at købe en Windows licens.

Hvordan opsætter jeg min nye gaming PC?

Vi har lavet en guide, så du hurtligt og nemt kan komme i gang med at benytte din nye gaming PC.