Disse handelsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på Dangaming.dk
Dangaming ApS
CVR: 43338404
Færøgade 55, 1. tv.
9000 Aalborg
Email: kontakt@dangaming.dk

Priser og betaling

Alle priser er opgivet i DKK (Danske Kroner), er inklusiv 25% moms og er eksklusivt fragt.
Hos Dangaming ApS er der følgende betalingsmuligheder:

 • Dankort
 • Visa/Dankort
 • Visa
 • Visa Electron
 • MasterCard
 • Mobilepay

Vi tager ikke kortgebyrer.
Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes fra os.

Levering

Dangaming ApS tilbyder levering via GLS og PostNord. Leveringstiden vil typisk være 1-3 hverdage.
Computere bestilt hos Dangaming ApS, bliver først samlet, efter en ordre er afgivet. Derfor skal der tillægges en produktionstid, som altid vil fremgå for den enkelte computer. Produktionstiden skal ses som vejledende, og kan i travle perioder overskrides.
Vi tilbyder fragtfri levering på alle ordrer, ved køb af en computer, i form af den billigste forsendelsesform. Ønskes en anden leveringsform, kan dette tilvælges mod en betaling.
Dangaming ApS er ikke erstatningspligtig, hvis der ved bestilling er angivet forkert leveringsadresse, hvor dette har medført bortkomst af forsendelse.

Fortrydelse

Dangaming ApS tilbyder 14 dages fortrydelsesret på alle køb.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

 • Har modtaget din vare.
 • Når du har modtaget din sidste vare, hvis ordren er opdelt i flere pakker.

For at benytte din fortrydelsesret, skal du inden 14 dage, fra modtagelse, informerer os om, at du ønsker at fortryde dit køb. Dette skal gøres via mail på kontakt@dangaming.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på har fortrudt købet, og at du derfor ønsker at benytte din fortrydelsesret.
Du hæfter for eventuelle forringelser af varens værdi, såfremt varen er taget i brug, og dette har medført en forringelse af værdien. Det er dog tilladt at tage i brug, såfremt dette er nødvendigt, for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer.
Du kan ikke fortryde købet af en vare ved blot at nægte modtagelse af denne, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Såfremt du har bestilt en skræddersyet computer, som inkluderer hardware, som ikke normalt benyttes i vores computere, frafalder fortrydelsesretten. 

Returnering og refundering

Din vare skal sendes retur til os hurtigst muligt, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du bærer selv alle omkostninger, forbundet med at returnere varen til vores adresse.
Du bærer risikoen for varen, fra du modtager denne, og ved returnering er du derfor også ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, så den ikke bliver skadet under fragt. Vi anbefaler at du bruger samme indpakning, som du modtog varen i.
Vi refunderer din betaling gennem samme betalingsmiddel, som blev brugt til at foretage købet. Vi refunderer senest 14 dage fra den dag du har informeret os om, at du ønsker at returnere produktet. Refunderingen vil dog tidligst ske, når vi har modtaget produktet tilbage, derfor kan de 14 dage blive overskredet.

Vi refunderer også leveringsomkostninger, svarende til den billigste fragtmulighed vi tilbyder. Hvis du har valgt en dyrere fragtløsning, som f.eks. med omdeling, vil det fulde beløb ikke blive refunderet.

Reklamation og garanti

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret.
Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Udover den lovpligtige reklamationsret, tilbyder Dangaming ApS 2 års garanti på alle stationære computere. Garantien gælder kun hardware, som er gået i stykket, ved normal brug. Ved brug af garanti, vil du få computeren repareret, udskiftet det defekte hardware, ombyttet, eller pengene tilbage, afhængelig af den konkretet situation.
Hvis du opdager en fejl, og ønsker at gøre brug af reklamation/garanti, skal dette ske indenfor ”rimelig tid”. Hvis du reklamerer inden for 2 måneder, efter at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Hvis du vælger at samle computeren selv, frem for at få Dangaming til at bygge computeren, frafalder garantien på den samlede computer. Der vil i stedet ydes 24 måneders reklamationsret på de enkelte dele.

Ved brug af reklamation eller garanti, skal der gøres tydeligt opmærksom herpå, sammen med en tydelig beskrivelse af defekten, som medfører ønsket, om at benytte reklamation eller garanti. Denne besked skal sendes til kontakt@dangaming.dk. Herefter vil modtage en bekræftelse, som også vil indeholde yderlige instrukser.
Hvis et produkt skal repareres eller returneres, i forbindelse med reklamation eller garanti, skal produktet/varen sendes til:

Dangaming ApS
Færøgade 55, 1. tv.
9000 Aalborg

Reklamation og garanti bortfalder hvis:

 • Produktet/varen er blevet misligholdt, fx gennem fysiske skade, røg eller væskeskader.
 • Produktets hardware fejler grundet personlige modifikation af hardware, som f.eks. overclocking.
 • Produktets hardware fejler grundet dine indstillinger af køle-elementer, som f.eks. CPU-køler, GPU-køler og kabinet-blæsere, der kan føre til overophedning.
 • Der er installeret software, som gør, at produktet fejler.
 • Produktet fejler på baggrund af skift af hardware gjort på dit eget initiativ.
 • Produktet fejler, da den interne emballage, som skal sikre computeren under fragt, ikke bliver fjernet før computeren tages i brug.

Det er tilladt at installere nyt hardware i computere lavet af Dangaming ApS. Denne hardware vil dog ikke være dækket af garanti. Derudover vil skader, som følge af denne installation, medføre, at garantien bortfalder.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på kontakt@dangaming.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr