Ved modtagelse

Start med at kontrollere, at alle de bestilte dele er inkluderet i pakken, og at ingenting er beskadiget under fragten. Computeren vil blive leveret med en ekstra kasse, som inkluderer diverse kabler og skruer. Det er kun strømkablet som skal benyttes med det samme, og resten kan benyttes til fremtidige opgraderinger. Hvis du har købt integret wifi, vil der også være 2 antenner i kassen, som skal tilsluttes computeren. Hvordan du gør dette, kommer vi tilbage til senere. Kassen vil typisk ligne billedet, men med variation af brand og farver.
Hvis du har købt gamingudstyr, vil dette blive leveret sammen med computeren, med undtagelse af gaming skærm, som grundet størrelsen, vil blive leveret i sin egen pakke.

Hvis der er sket skader, skal du hurtigst muligt gøre os opmærksom herom, ved at skrive på kontakt@dangaming.dk, gerne med vedhæftede billeder af skaden og indpakning.

Før brug

Fjern skumpude

Computeren vil altid blive leveret med stødabsorberende skum, som skal beskytte computeren indvendigt under fragt. Dette er for at forhindre at tungt hardware, som f.eks. grafikkortet eller cpu-køler, river sig løst, eller bliver bøjet under fragt. Denne skumpude skal fjernes inden opstart, da computeren ellers vil overophede, hvilke kan beskadige computeren. Hvis man glemmer dette, dækker garantien ikke.

Puden kan fjernes, ved at fjerne siden af kabinettet. Oftest vil denne side være af glas. Enten vil der være én skrue i hvert hjørne, som skal fjernes, før siden kan løftes af. Alternativt, kan der være to skruer på bagsiden af kabinettet, som holder siden fast.

Tilslut Wi-Fi antenner

Hvis du har bestilt en computer med Wifi, skal du selv skrue antennerne på. Antennerne bliver leveret i samme kasse, som kabler og skruer. Har kan du se hvor de skal skrues på. I nogle tilfælde vil antennerne være placeret længere oppe, sammen med de andre tilslutninger, men fremgangsmåden vil være den samme.

Tilslut skærm

Skærmen tilslutter du enten med et HDMI-kabel, eller et DisplayPort-kable. Vi anbefaler DisplayPort for den bedste oplevelse. Du vil ofte have mulighed for at indsætte dit skærmkabel mange forskellige steder, men det gør faktisk en forskel hvilken indgang du benytter. Hvis du benytter en af de øverste indgange, vist med rødt på billedet, vil du ikke benyttet grafikkortet, hvilket vil forringe computerens ydeevne markant, eller slet ikke give et billede. Du skal derimod benytte en af de indgange markeret med grønt. De kan være dækket af en lille sort ”prop”, som nemt kan fjernes.

Tilslut strømforsyning

Så skal computeren tilsluttes strøm. Strømkablet medfølger i kassen, og skal indsættes i bunden, som markeret på billedet. Til sidst skal strømforsyningen tændes, som forgår på den knap, som også er markeret på billedet.

Opstart af computer

Nu er computeren klar til at blive tændt. Når den tændes for første gang, vil du blive bedt om at opsætte dit windows. Det vil være nødvendigt at være på internettet under opsætningen. Nogen gange vil det være nødvendigt med et internetkable, selv hvis du har tilkøbt trådløst internet, da disse drivers først kan installeres efter windows er opsat.

Hvis du har bestilt et ASUS PCE-AX1800 eller ASUS PCE-AX3000 netværkskort, kan du finde drivers her: ASUS PCE-1800AX ASUS PCE-AX3000

Nu burde computeren være klar til brug.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, på kontakt@dangaming.dk